Kundcase

Kundcase

Som ett av de ledande bolagen i världen inom ”delningsekonomin” utmanar Airbnb traditionella affärsmodeller inom exempelvis hotellindustrin.
För Projectplace har Angselius Rönn utvecklat en Thought Leadership-plattform inom Social Business, framtidens digitala arbetsplats. Vi befinner oss i en omfattande digitalisering av vår omvärld.
Hur Angselius Rönn och Special Olympics arbetar för att få fler barn och unga med en utvecklingsstörning att idrotta och öka idrottsanslagen, vilket vi bland annat gör i Almedalen, i den årli
Gasellföretaget som behövde attrahera mjukvarutvecklare. Som ett av Sveriges snabbast växande bolag behövde IT-företaget anställa vassa utvecklare över hela Sverige.
Lagom till riksdagsvalet hösten 2014 lanserades en valsajt som gav en djupare analys av detaljerade opinionssiffror än vad som fick plats i medierna.
Axis Communications är Lundabolaget som i över 30 år har vuxit till en världsledande aktör inom nätverksvideo. Bolaget har idag nästan 2 000 anställda och kontor i över 40 länder.

Vill du veta mer?

Kontakta oss om du vill diskutera hur vi kan hjälpa er organisation!