Nyhetsarkiv

Bra PR av IKEA i USA!

Johan Rönn, partner och medgrundare av Angselius Rönn, har nyligen börjat blogga om PR och medier på Resumé. Här kan du läsa hans senaste blogginlägg:

Det händer inte så mycket i Skövde eller Sundsvall. Därför blir man så glad när man som PR-konsult någon gång får ett uppdrag att pitcha in en nyhet till lokalmedia, det som ”riktiga” medier litet föraktfullt kallar landsortspress.

Amerikansk lobbyism bättre än svensk? Not so fast…

Johan Rönn, partner och medgrundare av Angselius Rönn, har nyligen börjat blogga om PR och medier på Resumé. Här kan du läsa hans senaste blogginlägg:

Mellanlandar i Las Vegas och kommer att tänka på Sheldon Adelson när jag ser hotellet på bilden. Palazzo är ett av många hotell som Adelson äger i Las Vegas, hans hotell har över 10 000 rum här. Han har också kasinon och hotell på många andra håll.

Hemverket säljer Göteborgs dyraste bostad med hjälp av Angselius Rönn

Fastighetsmäklaren Hemverket anlitar PR-byrån Angselius Rönn i ett projekt för att ta en position som finmäklare. Med hjälp av bla PR ska Hemverket sälja Göteborgs dyraste lyxlägenhet – en paradvåning i Hasselbladska huset – för över 30 miljoner kronor. Hemverket har snabbt blivit populärt hos svenskar och är nu Sveriges 8e största mäklarbyrå. 

Dreamwork ingår avtal med Angselius Rönn

Dreamwork grundades 2006 och är en av Sveriges snabbast växande rekryteringsföretag. Nu vill företaget öka sin varumärkeskännedom och ta en ledande position inom chefs- och interimsrekrytering. Till sin hjälp har PR-byrån Angselius Rönn anlitats. 

– Vi strävar efter att bli stjärnor och har ambitionen att vara det bästa konsult- och rekryteringsbolaget i Sverige. Angselius Rönn skapar kunskapsledare och deras strategiska och kreativa kompetens kommer vara till stor nytta för oss, säger Mats Kullenberg, vd på Dreamwork.