Nyhetsarkiv

Paul Ronge och Angselius Rönn lämnar över 10 100 kronor till Musikhjälpen insamling

I snitt har 2000 människor - varje dag - tvingats fly på grund av klimatrelaterade katastrofer, under fem år är fler än 100 miljoner människor utsatta. Detta beslutade sig Musikhjälpen år 2015 för att göra något åt. För att dra ett strå till stacken auktionerade vi ut en medieträning med kris- och kommunikationskonsulten Paul Ronge och Angselius Rönns vd Johan Rönn via tradera. Summan auktionen inbringade gick oavkortat till Musikhjälpens insamling och efter fyra intensiva dagar med 91 bud slutade auktionen på 10 100kronor.

Special Olympics förlänger med Angselius Rönn

Special Olympics har förlängt samarbetet med Angselius Rönn att omfatta PR även för 2016. Special Olympics är breddidrott för människor med utvecklingsstörning och Angselius Rönn har arbetat Pro Bono - det vill säga utan ersättning - med Special Olympics sedan Special Olympics blev en del av idrottsrörelsen i februari 2011. Under de fem åren har Special Olympics utvecklats till en etablerad breddorganisation med mängder av deltagare och fans och stora rubriker i tidningar, magasin, radio- och tv-program.

Stort grattis till Daniel och Sara, årets Special Olympics stipendiater

Sedan år 2010 har Angselius Rönn tillsammans med Special Olympics delat ut två idrottsstipendium på 10 000 kronor vardera till en tjej och en kille inom Special Olympics som uppvisat stort engagemang och fina idrottsprestationer under kalenderåret. Årets stipendiater presenterades under pompa och ståt i Angselius Rönns lokaler och det blev handbollsspelaren Sara Kristensson och judoutövaren Daniel Anglén, som tilldelades stipendierna för sina fantastiska prestationer under Special Olympics world games i Los Angeles.

Årets motiveringen löd:

Angselius Rönn och Special Olympics idrottsstipendium

Sedan 2010 har Angselius Rönn tillsammans med Special Olympics delat ut två idrottsstipendium på 10 000 kronor vardera till en tjej och en kille inom Special Olympics som uppvisat stort engagemang och fina idrottsprestationer. Årets utdelning sker på måndag den 14 december. Inför det fick vi tag på en av förra årets stipendiater för att höra hur året varit, den 17-åriga simdrottningen från Södertälje, Josefine Busk.